Магия за любов

 

Алис Сантос е на 23 години и по природа е авантюрист. Тя е млада, красива, настоятелна и нетърпелива, но в същото време мила, любезна, скромна и нежна. От нея просто блика щастие. Обича децата и понякога дори се чувства като дете, заради обичта си към игрите и най-вече факта, че понякога предпочита да си представя, че проблемите на света са по-скоро работа на възрастните.

 

Един ден Алис среща Алфонсо Менезес и любовта от пръв поглед става факт. Двамата започват да се срещат и окрилени от любовта Алфонсо й предлага брак. Неговият баща обаче не е никак доволен от изненадващите им планове, защото не харесва Алис и нейния силен характер.

 

Въпреки това сватбата е на път да се случи и точно в най-щастливия за младата жена ден, в един миг мечтите й рухват, разбити на малки парченца. На празненството по случай сватбата тя хваща Алфонсо да целува братовчедка й Вероника.

 

Твърдо решена никой да не я открие, Алис бяга в столицата Лисабон с малко пари в портфейла и дрехите на гърба си. Благодарение на силния си характер тя ще успее да превъзмогне огромната мъка и разочарование, но ще успее ли сърцето й да се отвори отново и да повярва в любовта? Нейният следващ шанс за истинска любов ще се окаже мъж, който олицетворява всичко най-омразно за Алис, но съдбата ще свърши своята работа.

 

Понеделник - петък, 07.00 часа.

© 2012 Нова Телевизия. Всички права запазени.